- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

DAC Antrepriza Constructii si-a mentinut cifra de afaceri in 2010 si priveste cu optimism in 2011

30 Mar, 13:07 • Redactia DailyBusiness
DAC Antrepriza Constructii, companie cu capital integral romanesc, si-a mentinut cifra de afaceri la 6,5 mil. lei in 2010 iar dupa primele trei luni ale anului curent se asteapta sa vada o imbunatatire semnificativa a situatiei din sectorul constructiilor.
DAC Antrepriza Constructii si-a mentinut cifra de afaceri in 2010 si priveste cu optimism in 2011

Industria de profil s-a confruntat cu o scadere a activitatii de 17% in 2010, potrivit datelor DAC Antrepriza Constructii.

„Noi suntem optimisti, deoarece am inceput anul cu un contract important, avem in perspectiva mai multe proiecte pentru care sa asiguram antrepriza generala. Am simtit semnele actualei crize inainte ca ea sa se instaleze si ne-am straduit sa facem schimbarile necesare astfel incat sa ne putem desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Intotdeauna am pregatit un plan B si C”, a declarat Dan Craciunescu, director DAC Antrepriza si Constructii.

Compania, denumita anterior General Lux Service, a fost infiintata in anul 1999. Aceasta are in portofoliu proiecte finalizate precum constructia a 10.000 mp spatii rezidentiale (63 unitati) pentru Gigant Construct, 18.000 mp ( 134 unitati) pentru Invest Imob Construct – proiectul Pallady Residence, imobil S+P+6 (19.000 mp construiti) in Ion Ionescu de la Brad, Parc Industrial DN3 – 1.500 – 2.500 – 5.600 mp. construiti, Complex vile Corbeanca „Laguna Albastra”, consolidari si amenajari interioare si exterioare la diferite obiective in Bucuresti si imprejurimi.

DAC Antrepriza Constructii este specializata in domenii precum constructii civile si industriale, productia de usi si ferestre din PVC cu geam termopan, lucrari de tamplarie si dulgherie.