COMPANII

Hornbach si-a deschis al 5-lea magazin din Romania

18 iulie 2012, ora 10:56 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hornbach.jpg
Hornbach Romania, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, a deschis miercuri cel de-al cincilea magazin, la Timisoara, dupa o investitie de 30 milioane de euro.

Situat pe Calea Aradului, noul magazin Hornbach are o suprafata totala de 22.500 de metri patrati si numara 120 de angajati.

Magazinul din Timisoara este impartit in trei zone distincte, urmand modelul tuturor locatiilor Hornbach din Romania. Pe o suprafata de 9.300 metri patrati este situata zona de materiale de constructii si amenajari, iar pe o suprafata de 5.300 metri patrati se regaseste o zona speciala pentru produsele de gradina si ZOO.

Noua locatie dispune si de o zona Drive In de 7.900 metri patrati, pentru clientiiá cu masina sau cu camioane de tonaj redus.Timisoara este cea de-a doua locatie din afara Capitalei in care Hornbach a decis sa se extinda. Fiind un oras cu peste 300.000 de locuitori, Timisoara permite realizarea unei cifre de afaceri corespunzatoare cu investitiile efectuate, spun reprezentantii companiei.

äNoul magazin este situat pe o suprafata de 52.000 de metri patrati, terenul fiind achizitionat anul trecut. Constructiaá magazinului a inceput imediat dupa achizitie, in luna iulie 2011, fiind finalizata in aceasta varaö, a spus Dan Badescu, directorul de expansiune al companiei.

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si gradinarit din Europa.

Cotata la Bursa din Frankfurt inca din 1987, compania activeaza in 9 tari europene, operand 136 de magazine, inclusiv cel din Timisoara.

In Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in acest moment detine trei magazine in Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul in Brasov si unul in Timisoara.

Compania concureaza pe piata locala de DIY cu retaileri precum Praktiker, Obi, Bricostore.

Citeste si Hornbach vrea sa se extinda in 5 orase din Romania.
á
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 03:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter