- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine

09 Aug, 13:25 • Redactia DailyBusiness
La inceputul lunii august Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine, prin deschiderea a 6 noi unitati in perioada iunie - august 2010, au anuntat luni reprezentantii companiei.
Mega Image a ajuns la o retea de 61 de magazine

Astfel, Mega Image detine 52 magazine sub brandul Mega Image si 9 magazine Red Market.

Reteaua de supermarketuri s-a marit cu 3 noi locatii in Bucuresti: Mega Image Ferdinand deschis in data de 9 iunie, avand un spatiu dedicat vanzarii de 850 metri patrati, Mega Image Trapezului inaugurat pe 20 iunie, o suprafata de vanzare de aproximativ 700 metri patrati, si Mega Image Banu Manta deschis in data de 3 august, cu o suprafa de vanzare de circa 860 metri patrati.

Reteaua Red Market, conceptul de discount supermarket, lansat anul trecut s-a marit cu 3 noi magazine – 2 in Bucuresti si unul in Brasov.

Astfel, a fost inaugurat Red Market Uverturii pe 15 iunie ce are o suprafata de vanzare de 400 mp. Si Red Market Malcoci, deschis in data de 3 august, cu o suprafata de vanzare de 500 mp.

Pe 20 iulie a fost inaugurat primul Red Market din Brasov, situat pe B-dul Mihail Kogalniceanu, avand o suprafata de vanzare de aproximativ 700 metri patrati. La mijlocul lunii septembrie urmeaza sa se inaugureze cel de-al doilea Red Market din Brasov, care va fi situat pe strada Berzei.

Prin deschiderea celor 6 noi magazine, Mega Image a creat aproximativ 140 de noi locuri de munca.

Fondata in 1995, Mega Image are o retea ce cuprinde 61 de supermarketuri in Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Brasov, sub marcile Mega Image si Red Market.

Mega Image face parte din Delhaize Group.