COMPANII, BURSE

Nabucco, gaura de 25 mil. euro in bugetul Transgaz

26 iulie 2013, ora 11:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
transgaz.jpg
Transgaz constituie un provizion de depreciere a imobilizarilor financiare de 110,7 mil. lei, reprezentand contributia Transgaz la capitalul social al Nabucco Gas Pipeline International.

De asemenea, in perioada urmatoare Transgaz ar putea inregistra si alte cheltuieli rezultate din obligatiile ce ii revin in calitate de asociat in cadrul Nabucco si care sunt estimate ca nu vor depasi 6,6 milioane lei, se precizeaza intr-un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

"Transgaz SA intelege decizia consortiului Shah Deniz de neselectare a proiectului Nabucco Vest si va continua sa se implice in alte proiecte strategice de importanta majora pentru Romania, cum este proiectul de dezvoltare a unor capacitati de transport in scopul valorificarii pe piata romaneasca si regionala a gazelor naturale descoperite in Marea Neagra", se arata in comunicatul companiei.

SiOMVa inregistrat in trimestrul al doilea un provizion special de 55 milioane euro, rezultat din deprecierea activelor legate de proiectul Nabucco Vest, dupa ce consortiul care dezvolta exploatarea sah Deniz din Azerbaijan a selectat alt gazoduct ca ruta de export catre Europa.

Citeste si:Ponta, in Azerbaidjan. Nabucco a murit, traiasca AGRI!

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Februarie 2020, 02:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter