- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Tnuva Romania i-a recrutat pe Cristian Popa, de la InBev, si pe Adriana Ionescu, de la P&G

16 Sep, 11:42 • Redactia DailyBusiness
Cristian Popa (foto) este noul sales director al producatorului de lactate Tnuva Romania, dupa ce a detinut functia de director de vanzari al InBev timp de 6 ani, au anuntat miercuri reprezentantii Tnuva.
Tnuva Romania i-a recrutat pe Cristian Popa, de la InBev, si pe Adriana Ionescu, de la P&G

Ca parte din echipa Tnuva, incepand cu luna septembrie, Popa va fi responsabil de departamentele de vanzari si distributie.

El il inlocuieste pe israelianul Eldar Yshai.

Cristian Popa are o experienta de 17 ani in vanzari in cadrul companiilor multinationale JTI, Stimorol, P&G si InBev, se arata in comunicat.

In anul 1995, Cristian Popa s-a alaturat echipei de vanzari a companiei Procter & Gamble (P&G) in pozitia de key account manager. Timp de 7 ani, el a ocupat mai multe functii in cadrul P&G, printre care si cea de sales manager Romania, dar si trade marketing manager balkans, acoperind atat activitatea grupului din Romania, cat si din Serbia, Moldova, Albania si Macedonia.
[img=363]Adriana Ionescu[/img]
Totodata, Tnuva a numit-o pe Adriana Ionescu in functia de marketing director.

Ea va fi responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiilor de brand in cadrul companiei, precum si de dezvoltarea planurilor anuale de marketing ale organizatiei.

Adriana Ionescu a lucrat peste 13 ani in cadrul companiei Procter&Gamble (P&G) unde a contribuit la construirea brandurilor de succes (Head&Shoulders, Wash&Go, Pampers, Always, Pantene, Wella, Londa) si gestionarea activitatilor de marketing pe piete complexe (9 piete balcanice), inclusiv dezvoltarea unor campanii de succes ce au creat o stransa legatura intre branduri si consumatori.

Tnuva, cel mai mare producator de lactate din Israel, detine in Romania o ferma de lapte la Adunatii-Copaceni si o fabrica in Popesti-Leordeni. Compania are o experienta de 80 de ani in productia, distributia, vanzarea si promovarea produselor lactate.

Tnuva Romania, fondata in anul 2004, are peste 500 de angajati.