FINANTE-BANCI

Criza financiara, generata de o mare conspiratie mondiala?

17 august 2011, ora 06:53 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bani.jpg
O noua teorie conspirationista, emisa de economistul Max Keiser, sustine ca mari fonduri de investitii, alaturi de agentiile de rating, ar sta in spatele noilor probleme ale economiei globale. Scaderi de rating, monede depreciate, populatie care saraceste pe zi ce trece, sute de mii de disponibilizari din mediul public, dar si din cel privat, asa arata, pe scurt, tabloul din ultimii doi ani a unei crize care pare sa fi rabufnit din nou in ultimele luni, pe seama problemelor datoriilor suverane.
Desi, aparent, lumea intreaga sufera, in spatele acestui spectacol exista o serie de inteligente malefice care nu fac altceva decat sa isi umfle conturile pe seama necazurilor celorlalti. Mai precis, criza datoriilor suverane nu ar fi decat o inginerie a marilor corporatii financiare. Asta sustine analistul economic Max Keiser care are o teorie care a pus pe ganduri multi dintre analistii financiari.

"Bancile americane de investitii, impreuna cu agentiile de rating, cu fondurile de hedging, ataca acum banci franceze, de exemplu. Ele stiu unde au ingropat cadavrele si folosesc armele pe care le-au vandut pentru a le ataca. Totodata, fondurile de hedging, agentiile de rating, bancile de pe Wall Street lucreaza impreuna pentru a destabiliza datoria publica a acestor tari", sustine Keiser.

Cititi continuarea pe evz.roComentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 15:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter