- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

MediHelp a lansat o asigurare de sanatate privata cu acoperire europeana

26 Jun, 08:01 • adrian.mihaltianu
Brokerul MediHelp International a lansat, in parteneriat cu o companie de asigurari, o polita de asigurari de sanatate private, in exclusivitate pentru clientii din Romania, Ungaria si Bulgaria, cu acoperire in intreaga Europa.
MediHelp a lansat o asigurare de sanatate privata cu acoperire europeana

Noul plan de asigurari, MediHelp Healthcare Plan, este adaptat la nevoile si cerintele clientilor locali, pretul unei asigurari fiind cuprins intre 1.000 euro si 2.560 euro pe an, in functie de varsta clientului.

„Dupa ce am cercetat trendurile pietei am observat ca din ce in ce mai multi romani aleg sa mearga in strainatate, fie ca o fac pentru afaceri, pentru studii sau doar de placere. Am vrut astfel sa putem indeplini nevoile clientilor nostri de a avea acces la servicii medicale in spitale sau clinici privare oriunde s-ar afla in Europa si am dezvoltat MediHelp Healthcare Plan”, a declarat Zahal Levy, presedintele brokerului.

De asemenea, produsul se
adapteaza si romanilor care pleaca sau au nevoie de asigurare in
strainatate.

Potrivit unui sondaj Curs, comandat de Newsin si citat de MediHelp International, in 2012, 20% dintre romani planuiesc sa lucreze in strainatate, in timp ce 8% vor sa calatoreasca, iar 1% intentioneaza sa plece la studii in afara granitelor Romaniei.

De asemenea, conform UNESCO Higher Education Statistics, numarul romanilor care studiaza in strainatate a crescut in ultimii 10 ani cu 52% si continua pe un trend ascendent. Romanii prefera tari precum Italia, Franta, Germania, Marea Britanie sau Spania pentru studiu, in timp ce Germania, Spania, Marea Britanie si Tarile Nordice sunt cele mai uzuale destinatii pentru cei care isi cauta un loc de munca in afara tarii.

MediHelp International este unul dintre principalii brokeri de asigurare privata de sanatate din Europa Centrala si de Est si este prezent pe piata din Romania incepand cu 1999.