- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

PayPoint a incheiat parteneriate cu inca 4 companii

17 Dec, 15:22 • Redactia DailyBusiness
PayPoint si-a extins in Romania serviciile de plata a facturilor in puncte de retail, prin semnarea de parteneriate cu Allianz Tiriac, ENEL, E.ON Gaz Romania si E.ON Moldova Furnizare, a anuntat miercuri compania.
PayPoint a incheiat parteneriate cu inca 4 companii

In acelasi timp, PayPoint isi diversifica si gama de servicii pe segmentul incarcarii electronice, prin extinderea contractelor existente cu UPC, pentru televiziunea digitala prin satelit Focus Sat si cu Zapp pe zona de servicii prepaid.

Consumatorii pot efectua prin intermediul retelei de terminale PayPoint plata in numerar a instiintarilor de plata pentru primele de asigurare incheiate la Allianz Tiriac. Sistemul PayPoint permite plata oricarei polite incheiata cu asiguratorul prin scanarea facturii cu cod de bare emisa de acesta.

Energia electrica furnizata de ENEL Energie in Dobrogea si Banat poate fi platita incepand de miercuri prin intermediul terminalelor PayPoint in oricare din magazinele partenere. Astfel, clientii ENEL Energie din judetele Timis, Hunedoara, Arad, Caras-Severin, Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita, au la dispozitie sistemul pentru plata in numerar a facturilor emise de furnizorul de energie electrica.

Pe acelasi segment de plata a facturilor, PayPoint a incheiat parteneriate cu E.ON Moldova Furnizare si E.ON Gaz Romania. Serviciul se adreseaza direct consumatorilor furnizorului de energie electrica aflati in judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, si va fi disponibil din luna ianuarie 2009.

Totodata, PayPoint isi largeste si portofoliul serviciilor pe segmentul incarcarii electronice, prin semnarea unui parteneriat cu Focus Sat, furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit, companie membra a grupului UPC. Astfel, prin intermediul acestui sistem, clientii Focus Sat au posibilitatea de a-si prelungi vizionarea pachetelor de programe dorite.

In acest sens, terminalele PayPoint vor putea elibera bonuri echivalente cartelelor de reincarcare care au inscrise coduri electronice ce vor fi inmanate utilizatorilor de servicii preplatite de DTH (Direct-to-Home).

Reteaua PayPoint permite de astazi si reincarcarea electronica pentru serviciile preplatite ale Zapp. Serviciile prepaid Zapp NoPay au fost lansate la inceputul lunii decembrie, oferind utilizatorului posibilitati nelimitate de comunicare.

„Suntem foarte bucurosi ca la doar cateva luni de la lansarea servicului de plati facturi reusim sa extindem gama de servicii oferite consumatorilor din Romania”, a declarat Mugur Dogariu, managing director Pay Store (sucursala PayPoint in Romania).

Sistemul PayPoint reprezinta primul serviciu multi-client activ in Romania, facilitand plata in acelasi punct a tuturor facturilor emise de furnizorii de servicii si utilitati cu care compania are semnate contracte. Reteaua PayPoint are in prezent acoperire nationala, terminalele fiind amplasate in magazine de proximitate, unde consumatorii isi pot achita facturile la utilitati odata cu achizitionarea bunurilor de larg consum.