- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Renault si BRD au lansat un card cu limita de credit de 15.000 lei

25 Feb, 13:39 • Redactia DailyBusiness
Renault Romania si BRD Finance au lansat Cardul Renault, cu o limita de credit de 15.000 de lei, un serviciu financiar adresat actualilor posesori de masini Renault si noilor clienti ai companiei.
Renault si BRD au lansat un card cu limita de credit de 15.000 lei

Instrumentul de plata este emis in parteneriat cu BRD Finance si Renault Credit International (RCI), informeaza reprezentantii companiei.

Cardul Renault reprezinta o premiera pe piata auto din Romania, a treia tara in care grupul lanseaza acest produs, dupa Franta si Italia. In Germania urmeaza sa fie lansat in luna martie.

Cu o limita maxima de credit de 15.000 lei si cu o dobanda lunara de 2,2%, Cardul Renault poate fi folosit pentru orice plata la un terminal POS si pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla MasterCard, atat in tara, cat si in strainatate. Se pot efectua si plati prin Internet.

„Acest card de credit este disponibil numai pentru persoanele fizice, dar pe viitor vom lua in calcul si persoanele juridice si cautam o solutie”, a declarat Liliana Dumitru, director marketing BRD Finance.

Purtand sigla MasterCard, acest instrument de plata se emite gratuit, iar in reteaua proprie, Renault ofera posesorilor o perioada de gratie de pana la 47 de zile, cu costuri 0.

Pentru platile efectuate cu acest card, atat in reteaua Renault, cat si in afara ei, clientii vor acumula puncte de fidelitate care pot fi utilizate pentru achizitionarea unor produse din catalogul special Renault. Pentru platile realizate in reteaua Renault, se va acumula un numar dublu de puncte de fidelitate (1 leu = 2 puncte).

Cardul ofera reducere de 10% pentru reviziile facute in reteaua Renault, platita cu Cardul Renault si deplasarea gratuita Renault Asistenta in caz de pana.

De asemenea, posesorii cardului vor beneficia de reduceri de preturi pentru piese si servicii in reteaua Renault.

Pentru obtinerea cardului, clientii Renault vor primi acasa oferta. Acestia vor trimite un minimum de documente necesare in plicul ramburs. De asemenea, acest card poate fi procurat si in showroom-urile Renault.

De la crearea filialei Renault in Romania, marca franceza a vandut peste 117.000 vehicule. Anul trecut, Renault a vandut 32 308 vehicule, avand o cota de piata, impreuna cu Dacia, de 40%. Compania a incheiat parteneriate cu 40 de dealeri.

BRD Finance este prezenta in peste 4.000 de magazine si retele de retail din Romania, avand in portofoliu peste 400.000 de clienti persoane fizice.