- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Android 4.0, disponibil pe toate tabletele Evolio

22 May, 15:23 • adrian.mihaltianu
Compania Televoice a anuntat lansarea comerciala a tabletei Evotab2 cu sistem de operare Android 4.0 - Ice Cream Sandwich.
Android 4.0, disponibil pe toate tabletele Evolio

Upgrade-ul la noul sistem de operare, Android 4.0, este disponibil incepand de marti si pentru Neura Wi-Fi si Neura 3G.

„In Romania, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, avand o cota de piata de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continua trendul de consolidare al sistemului Android in fata sistemelor concurente”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noul sistem de operare ofera o interfata mai prietenoasa, performante grafice superioare si noi functionalitati precum: monitorizare si management al traficului de date, suport imbunatatit pentru recunoastere vocala, unelte pentru editarea fotografiilor, noi gesturi multitouch etc.

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich este oferit gratuit, atat pentru posesorii de tablete Evotab2, cat si pentru Neura, si poate fi downloadat de pe site-ul companiei.

Lansat in 2007, Evolio este unul din cele mai importante branduri romanesti de produse IT&C. Sub brandul Evolio se comercializeaza: produse GPS, tablete PC, eBook Readere, netbook-uri, produse de comunicatii , etc.