- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

BitDefender cauta studenti interesati de securitatea informatica

21 Mar, 13:30 • Redactia DailyBusiness
Furnizorul de solutii de securitate BitDefender cauta studenti interesati de securitatea informatica, pasionati de dezvoltare web si de software, si prin urmare ofera 18 posturi de junior dezvoltatori C/C++, ingineri testare si specialisti dezvoltare web.
BitDefender cauta studenti interesati de securitatea informatica

BitDefender este pentru cel de-al doilea an consecutiv partener in programul „Stagii pe Bune” organizat de Asociatia „Studenti si profesionisti IT&C” (ASPI).

In cadrul proiectului, compania va oferi studentilor stagii de practica desfasurate in perioada 1 iulie-1 octombrie 2011.

Studentii si masteranzii se pot inscrie la stagiile de practica BitDefender pe site-ul www.stagiipebune.ro, incepand cu data de 21 martie, pana pe 29 mai.

Rezultatele selectiei vor fi afisate pe site, in luna iunie.

Aflat la a saptea editie, „Stagii pe Bune” isi propune sa ofere studentilor de la facultati cu profil IT&C sansa de a participa la programe de internship in cadrul unor companii din domeniu.

Programul se desfasoara la nivel national, cu accent pe cele mai importante centre educationale IT&C din Romania: Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj.