- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Cosmote despre preluarea Zapp: Se va intensifica concurenta

17 Jul, 12:27 • Redactia DailyBusiness
Achizitia operatorului Zapp de catre Cosmote aduce o intensificare a concurentei pe piata locala, considera oficialii operatorului de telefonie mobila grec, excluzand astfel, indirect, varianta crearii unei pozitii dominante pe piata, asa cum a acuzat recent competitorul Orange.
Cosmote despre preluarea Zapp: Se va intensifica concurenta

In urma cu doua saptamani, oficialii Orange Romania avertizau ca achizitia Zapp de catre Cosmote va crea o pozitie dominanta pe piata locala de telefonie pentru grupul Romtelecom-Cosmote.

Cosmote a anuntat vineri ca a transmis recent toata documentatia referitoare la achizitia Zapp „catre autoritatile relevante”, pentru a urma toti pasii necesari pentru finalizarea tranzactiei.

„Achizitia Zapp de catre Cosmote aduce o intensificare a concurentei”, clientii avand la dispozitie „o selectie mai mare de servicii de ultima generatie, in special in domeniul broadband-ului mobil”, au spus reprezentantii Cosmote.

Saudi Oger, proprietarul Telemobil, operatorul brandului Zapp Romania, a anuntat in iunie semnarea unui acord de vanzare-cumparare a 100% din Telemobil catre Cosmote Mobile Telecommunications SA Group, pentru o suma totala de 207 mil. euro.