IT&C

Distribuitorul IT ABC Data intra pe piata locala

18 februarie 2014, ora 16:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Sergiu Lujanschi, durector general ABC Data Romania
Sergiu Lujanschi, durector general ABC Data Romania
ABC Data, distribuitor IT activ in Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat si pe piata din Romania.

Pentru primul an de activitate pe plan local, compania estimeaza pozitionarea intre primii 15 jucatori din piata de profil.


Piata din Romania are un potential enorm de crestere si este extrem de competitiva”, a declarat Norbert Biedrzycki, CEO si presedintele Consiliului de Administratie ABC Data SA.

In medie, compania are o cota de 30% pe pietele pe care activeaza de mai multi ani, respectiv Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria. In momentul de fata, ABC Data se concentreaza pe dezvoltarea proiectelor din tarile cu potential ridicat, Romania si Germania.Platforma B2B InterLink a fost dezvoltata de catre ABC Data in urma unei experiente de peste 15 ani in comertul electronic, fiind disponibila pe toate pietele in care este prezenta, in versiuni locale, adaptata cerintelor si practicilor de afaceri din fiecare tara. In acest moment, peste 90% dintre comenzi sunt generate pe platforma InterLink, disponibila pentru partenerii din Romania pe site-ul ABCData.com.ro.

Partenerii mici si mijlocii ai ABC Data isi pot dezvolta propriile sisteme de comert electronic pentru utilizatorii finali cu ajutorul modulelor dedicate din InterLink, iar partenerii de dimensiuni mari pot sa integreze direct in propriile magazine online produse din portofoliul ABC Data.

ABC Data pune la dispozitia partenerilor locali, din toate segmentele de piata, respectiv integratorii IT, revanzatorii, magazinele care comercializeaza produse IT si electrocasnice, dar si lanturile mari de magazine, un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.

In 2010, compania a lansat propria marca – Colorovo, portofoliul de produse incluzand in prezent tablete si accesorii pentru dispozitivele mobile, consumabile, echipamente de birou si accesorii pentru calculatoare.

Tot din 2010, ABC Data este o companie publica, listata la Bursa de Valori din Varsovia, iar pentru anul trecut grupul estimeaza o cifra de afaceri de aproximativ 1,2 miliarde de euro.

ABC Data Capital Group este un distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, prezent in 9 state din regiune, cu operatiuni directe de afaceri in Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria si Germania. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 19 Aprilie 2019, 22:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter