- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Ghiseul Virtual de Plati urmeaza sa fie accesibil la nivel national pana la sfarsitul anului

12 Aug, 17:43 • Redactia DailyBusiness
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) a anuntat extinderea Ghiseului Virtual de Plati la nivel national pana la sfarsitul anului.
Ghiseul Virtual de Plati urmeaza sa fie accesibil la nivel national pana la sfarsitul anului

Agentia pentru Serviciile Societatii Informationale (ASSI) a inceput pe 7 august consultarea publica in vederea elaborarii unui proiect de decizie cu privire la operarea si utilizarea Ghiseului Virtual de Plati la nivel national.

ASSI, aflata in surbordonarea Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei este administrator al Ghiseului Virtual de Plati.

Conform propunerii de decizie, orice autoritate a administratiei publice locale sau centrale va putea beneficia de serviciile Ghiseului Virtual de Plati prin simpla interconectare a sistemelor proprii cu acesta.

Ghiseul Virtual de Plati este accesibil din anul 2006 in Bucuresti, prin intermediul sau putand fi platite amenzile de circulatie. De asemenea, din prima jumatate a acestui an, Ghiseul Virtual de Plati este utilizat pentru incasarea taxelor si impozitelor locale in sectorul 6 al Capitalei.

Resurse suplimentare: MCTI a deschis Ghiseul Virtual pentru plata online a amenzilor de circulatie

Start dificil pentru plata online a amenzilor prin Ghiseul Virtual de Plati.