- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

K Tech Electronics a realizat afaceri de 28,7 mil. $ in T1, in crestere cu 21,5%

21 May, 10:20 • Redactia DailyBusiness
Compania de distributie si retail IT K Tech Electronics a inregistrat in primul trimestru afaceri de 28,7 mil. $, in crestere cu 21,5% fata de aceeasi perioada a lui 2007, au anuntat miercuri oficialii companiei.
K Tech Electronics a realizat afaceri de 28,7 mil. $ in T1, in crestere cu 21,5%

Pentru anul 2008, compania K Tech Electronics si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 20%, prin intermediul diviziilor de Retail, Distributie, Online si Corporate, pana la 120 mil. $.

„Cresterea procentuala a cifrei de afaceri pentru primul trimestru reprezinta pe de o parte o confirmare a strategiei de consolidare a retelei de retail Ultra PRO Computers precum si dezvoltarea diviziilor de distributie, online si corporate, pe de alta parte”, a declarat Catalin Butolo, director de marketing al K Tech Electronics.

Obiectivul prioritar pentru acest an il reprezinta cresterea profitabilitatii prin restructurarea locatiilor cu potential de dezvoltare redus si prin externalizarea anumitor servicii conexe activitatii principale, au anuntat oficialii companiei.

„Preconizam ca in acest an ne vom creste cota de piata prin accelerarea vanzarilor pe toate diviziile”, a spua Catalin Butolo, care insa nu a precizat cu cat ar putea creste cota de piata a companiei de IT.

De asemenea, continuarea procesului de extindere, prin deschiderea unor noi magazine Ultra Pro Computers in centre si galerii comerciale, va contribui la realizarea obiectivelor pentru acest an, sunt de parere reprezentantii companiei.

Principalii concurenti ai K Tech Electronics sunt Altex sau Flamingo Computers.