- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange, Vodafone si Cosmote, \”date afara\” din aripa Calarasi a Unirea Shopping Center de un magazin Bershka

02 Aug, 13:24 • emanuel.ceciu
Magazinele operatorilor telecom Orange, Vodafone si Cosmote, situate intr-o "zona fierbinte" a Bucurestiului - incinta magazinului Unirea Shopping Center intre Zara si KFC, nu se vor redeschide dupa ce renovarea fatadei se va termina, au spus surse din piata pentru DailyBusiness.ro.
Orange, Vodafone si Cosmote, \date afara\ din aripa Calarasi a Unirea Shopping Center de un magazin Bershka

In spatiul aflat in prezent sub renovare se va deschide un magazin Bershka, ce va acoperi o suprafata de 1.200 mp.

Operatorii telecom si ceilalti chiriasi ai spatiului preluat de Inditex, compania care detine brandurile Zara si Bershka, au parasit suprafetele pe care aveau magazinele, dupa ce au expirat contractele de inchiriere, au spus sursele citate.

Acelasi surse spun ca magazinul Bershka va fi deschis la finalul lunii august sau inceputul lunii septembrie.

Fatada de langa Zara a magazinului este in renovare din aceasta vara. Unirea Shopping Center este cel mai vizitat centru comercial din Capitala, avand 44.000 de vizitatori pe saptamana.

Oficialii Vodafone Romania au subliniat ca inchiderea magazinului propriu din cadrul Unirea Shopping Center „are loc in urma procesului de evaluare a retelei noastre de distributie pe care il efectuam periodic, pentru a ne asigura ca un numar cat mai mare de clienti, din cat mai multe zone din tara, are acces la serviciile si produsele noastre”.

Contactati de DailyBusiness.ro, operatorii telecom Orange si Cosmote nu au comentat informatia pana la ora publicarii articolului.