- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Star Storage implementeaza solutii de tip enterprise in parteneriat cu Adobe

15 Sep, 12:01 • Redactia DailyBusiness
Star Storage, companie specializata in solutii de stocare, arhivare si management de informatii, a semnat la sfarsitul lunii august un parteneriat cu Adobe Systems pentru implementarea de solutii de tip enterprise in Romania, proiect care face parte din planul de investii,in valoare de 6 mil. euro in ultimii 2 ani.
Star Storage implementeaza solutii de tip enterprise in parteneriat cu Adobe

Solutiile oferite, Adobe LiveCycle ES si Adobe Acrobat ConnectPro sunt aplicatii specifice de business destinate capturii de informatii, introducerii semnaturii electronice, automatizarii fluxurilor de documente si imbunatatirii si eficientizarii colaborarii electronice si sunt destinate in special companiilor care gestioneaza informatii si procese complexe.

„Numai in ultimii 2 ani, Star Storage a investit peste 6 milioane de euro in dezvoltarea portofoliului de servicii si integrarea de tehnologii de ultima generatie in domeniul managementului de date si informatii. Parteneriatul cu Adobe se incadreaza in aceasta directie de strategie”, a declarat Catalin Paunescu, managing director Star Storage.

Star Storage este o companie romaneasca prezenta pe piata din 2000, cu capital 100% privat.