- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania extinde accesul la Internet mobil HSPA+ in 15 localitati din provincie

06 Apr, 12:08 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Vodafone Romania a extins accesul la Internet mobil HSPA+ si in afara Bucurestiului, introducand serviciul ce ofera viteze de 21,6 Mbps pentru download si 5,7 Mbps pentru upload intr-un numar de 15 noi localitati.
Vodafone Romania extinde accesul la Internet mobil HSPA+ in 15 localitati din provincie

Vodafone a lansat la 1 octombrie 2009 serviciul de Internet mobil HSPA+ exclusiv in Bucuresti si in zonele apropiate.

Serviciul este accesibil clientilor persoane fizice sau business in Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Arad, Baia-Mare, Pitesti, Oradea, Targu-Mures, Satu Mare, Mamaia si Bran.

Serviciile de broadband mobil la viteze HSPA+ sunt disponibile clientilor Vodafone cu pachetul Internet Nelimitat Profesional, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 27 euro/luna. Traficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps download si 64kbps upload.

„In continuare, extinderea acoperirii pentru serviciile de broadband mobil ramane pentru noi o prioritate”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.663.000 clienti, la 31 decembrie 2009. Principalii concurenti ai companiei pe piata locala sunt Orange Romania, Cosmote, RCS&RDS, Romtelecom si UPC.