- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone lanseaza Internetul mobil de 21,6 Mbps pentru toti clientii

30 Sep, 15:28 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania lanseaza, incepand cu 1 octombrie, serviciile de Internet mobil cu viteze de pana la 21,6 Mbps pentru download si 5,7 Mbps pentru upload, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii persoane juridice din afara Bucurestiului, au anuntat reprezentantii companiei.
Vodafone lanseaza Internetul mobil de 21,6 Mbps pentru toti clientii

Serviciul a fost lansat initial la inceputul lunii septembrie, dar nu a fost disponibil decat pentru clientii business din Bucuresti.

Pachetul Unlimited Mobile Internet&Office 21,6 Mbps, cu trafic initial lunar de 16GB, costa 27 euro pe luna.

De asemenea, Vodafone lanseaza si un nou dispozitiv de conectare mobila pentru acest abonament, un USB stick Vodafone K4505, disponibil la 19 euro pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, si la 69 euro pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an.

Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti. Printre aceasta se numara Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert, zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, si zone publice ca Piata Romana, Bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii, Baneasa si Piata Unirii.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9,53 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume.