- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania reduce tarifele la date in roaming cu pana la 67%

01 Apr, 13:59 • Redactia DailyBusiness
Oficialii Vodafone Romania au anuntat marti reducerea tarifelor pentru serviciile de date in roaming cu pana la 67%, prin serviciul Vodafone Connect Abroad, destinat utilizatorilor de abonamente de date mobile Vodafone Mobile Connect.
Vodafone Romania reduce tarifele la date in roaming cu pana la 67%

„Vodafone Connect Abroad , pentru utilizatorii serviciilor de date mobile, alaturi de Vodafone Passport, pentru serviciile de voce, completeaza oferta de roaming a Grupului Vodafone. Asa cum am anuntat deja, noile oferte Vodafone Connect Abroad aduc reduceri cu pana la 67% la tarifele de Internet mobil in roaming”, a spus Liliana Solomon, director executiv al Vodafone Romania.

Incepand de marti, clientii Vodafone Romania pot alege un pachet cu tarif zilnic sau unul cu tarifare lunara, pentru a beneficia de acces instant la e-mail, Internet sau Intranet, in afara granitelor tarii.

Astfel, Vodafone Mobile Connect Roaming 24h este un pachet care ofera utilizatorilor un tarif zilnic pentru utilizarea Internetului mobil in roaming. Clientii Vodafone pot opta pentru pachetul de 12 Euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone.

Clientii Vodafone care doresc sa utilizeze serviciile de date mobile intr-un numar extins de destinatii, pot alege tariful zilnic de 25 Euro, cu 50 MB trafic inclus, pentru 24 de ore, valabil in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone. Traficul realizat in alte retele decat Vodafone sau retele partenere, precum si traficul care depaseste cei 50 MB se tarifeaza suplimentar, conform oficialilor companiei.

Pentru optiunea Vodafone Mobile Connect Roaming 24h, contorizarea celor 24 de ore se face de la prima conectare in roaming intr-o retea Vodafone sau o retea partenera.

Clientii Vodafone Romania au la dispozitie 2 pachete de roaming de date cu tarifare lunara. Vodafone Mobile Connect Roaming 200, la tariful de 40 Euro / luna, ofera utilizatorilor de date mobile un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone.

Vodafone Mobile Connect Roaming 200 extins, la tariful de 100 Euro / luna, ofera clientilor un trafic de 200 BM in roaming, in 20 de retele Vodafone si alte 18 retele partenere Vodafone.

Serviciile de date mobile sunt disponibile in strainatate, la viteze 3G broadband, in 27 de tari/teritorii, prin 36 de operatori, la viteze 3G, in 32 de tari, prin 53 de operatori si la viteze GPRS, in 64 de tari / teritorii, prin 128 de operatori.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 8.807.859 de clienti, la 31 decembrie 2007.

Principalii concurenti ai Vodafone Romania sunt Orange Romania, Cosmote Romania, Zapp, precum si RCS&RDS.