- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Coniac de lux pus in vanzare si in Romania, pentru 50.000 de euro

08 Dec, 10:59 • Redactia DailyBusiness
Una din cele 358 de sticle de coniac Louis XIII Black Pearl Magnum puse in vanzare in intreaga lume este adusa si in Romania, la un pret de pornire de 50.000 de euro, conform reprezentantilor BDG Import, compania importatoare.
Coniac de lux pus in vanzare si in Romania, pentru 50.000 de euro

Coniacul este ambalat intr-un decantor realizat manual din cristale negre Baccarat.

„Vanzarea acestei sticle in Romania se va realiza cel mai probabil anul viitor in cadrul unei licitatii, la care trebuie sa participe cel putin 10 persoane”, au declarat reprezentatii companiei importatoare.

Seria limitata Louis XIII Black Pearl Magnum realizata de grupul Remy Cointreau se adreseaza cunoscatorilor si colectionarilor.

BDG Import a fost infiintata in anul 1996, avand ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium si superpremium. Din portofoliul BDG Import fac parte marci precum Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Cutty Sark, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild sau Passoa.

Remy Cointreau Groupe este una dintre cele mai mari companii de pe piata de coniac, lichior si sampanie.. Compania a avut o cifra de afaceri pe anul financiar 2007-2008 de aproximativ 818 milioane de euro, in crestere cu 10%, fata de anul fiscal precedent.