LIFESTYLE

Constructia primei galerii comerciale exclusiviste din Bucuresti incepe luna viitoare

16 martie 2008, ora 12:00, autor(i): Cristina Mihai   | 3 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
sjew3.b.jpgmica.jpg
Lucrarile de constructie ale proiectului comercial exclusivist Galeriile Vendome din zona hotelului Hilton, proiect dezvoltat de compania Marvel Promotion, controlata de omul de afaceri romano-german Christian Popescu Strohlen, vor demara la sfarsitul lunii aprilie.
"A inceput demolarea fostului sediu PRM de pe strada Clemenceau, iar pana la sfarsitul lunii viitoare speram sa demaram constructia. In prezent asteptam autorizatia de constructie pentru care am depus toate actele necesare", a precizat Alexandru Ispas, directorul de marketing al companiei, adaugand ca lucrarile vor dura aproximativ 1 an, iar in 2009 galeria comerciala va fi inaugurata.

"Fiind in centrul istoric al Capitalei, demolarea va necesita un timp mai indelungat pentru ca nu putem folosi explozibil", a explicat Ispas.

"Terenul a fost cumparat de la o persoana fizica, insa valoarea tranzactiei este confidentiala", a spus Ispas.El a adaugat ca inca nu s-a luat o hotarare referitoare la viitoarea compartimentare a galeriei comerciale, insa aceasta va fi structurata pe 3 subsoluri, parter si 8 etaje si va cuprinde galerii de arta, cafenele si restaurante exclusiviste de pe piata internationala si branduri de lux ca Armani, Gucci, Versace sau Cartier.

"Acest centru comercial face parte din strategia companiei pe piata imobiliara romaneasca", a declarat Ispas.

Centrul va comercializa numai branduri exclusiviste, nu si marci "de masa", conform oficialului Marvel Promotion.

Primul proiect al companiei pe piata autohtona este condo-hotelul Monte Carlo Palace, a carui constructie a demarat in septembrie 2006.

Proiectul rezidential va functiona in sistem de condo-hotel, locuintele putand fi inchiriate pe perioada in care proprietarii nu locuiesc acolo. De altfel, cladirea va functiona ca un hotel de 5 stele avand receptie, catering si alte facilitati hoteliere.
Christian Popescu Strohlen este un investitor romano-german care locuieste de circa 20 de ani in Monte Carlo.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Romulus a spus:
26/03/2008 13:53
CAT TUPEU!!! ""Fiind in centrul istoric al Capitalei, demolarea va necesita un timp mai indelungat pentru ca nu putem folosi explozibil", a explicat Ispas."
 
m. a spus:
26/03/2008 14:02
sa va fie rusine, demolati cladiri vechi ca sa faceti hoteluri si magazine de lux la care omul de rand, adica majoritatea populatiei, nu are acces!!!! la marginea orasului cu voi, nu in centrul istoric!
 
Miruna a spus:
17/05/2008 17:04
Felicitari, sunt incantata si traiesc un moment de mare bucurie sa vad o astfel de cladire amplasata in centrul Bucurestiului, acolo unde ii este locul.
Cladirea se distinge printr-o monumentalitate nu numai arhitecturala, bogata in decoratiuni , ci si de detaliu,cred ca sunt consecinta unui studiu riguros in care arhitectii de mare valoare au prevalat ideea intermedierii intre istoria artei si contemporaneitate; intre fenomenul cultural si spatiul economic. Altfel spus, o incercare de a pune fata in fata creatorul si detinatorul de arta cu mediile reale de afaceri.

Multa stima
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 02:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter