- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Constructia primei galerii comerciale exclusiviste din Bucuresti incepe luna viitoare

16 Mar, 12:00 • cristina.mihai
Lucrarile de constructie ale proiectului comercial exclusivist Galeriile Vendome din zona hotelului Hilton, proiect dezvoltat de compania Marvel Promotion, controlata de omul de afaceri romano-german Christian Popescu Strohlen, vor demara la sfarsitul lunii aprilie.
Constructia primei galerii comerciale exclusiviste din Bucuresti incepe luna viitoare

„A inceput demolarea fostului sediu PRM de pe strada Clemenceau, iar pana la sfarsitul lunii viitoare speram sa demaram constructia. In prezent asteptam autorizatia de constructie pentru care am depus toate actele necesare”, a precizat Alexandru Ispas, directorul de marketing al companiei, adaugand ca lucrarile vor dura aproximativ 1 an, iar in 2009 galeria comerciala va fi inaugurata.

„Fiind in centrul istoric al Capitalei, demolarea va necesita un timp mai indelungat pentru ca nu putem folosi explozibil”, a explicat Ispas.

„Terenul a fost cumparat de la o persoana fizica, insa valoarea tranzactiei este confidentiala”, a spus Ispas.

El a adaugat ca inca nu s-a luat o hotarare referitoare la viitoarea compartimentare a galeriei comerciale, insa aceasta va fi structurata pe 3 subsoluri, parter si 8 etaje si va cuprinde galerii de arta, cafenele si restaurante exclusiviste de pe piata internationala si branduri de lux ca Armani, Gucci, Versace sau Cartier.

„Acest centru comercial face parte din strategia companiei pe piata imobiliara romaneasca”, a declarat Ispas.

Centrul va comercializa numai branduri exclusiviste, nu si marci „de masa”, conform oficialului Marvel Promotion.

Primul proiect al companiei pe piata autohtona este condo-hotelul Monte Carlo Palace, a carui constructie a demarat in septembrie 2006.

Proiectul rezidential va functiona in sistem de condo-hotel, locuintele putand fi inchiriate pe perioada in care proprietarii nu locuiesc acolo. De altfel, cladirea va functiona ca un hotel de 5 stele avand receptie, catering si alte facilitati hoteliere.
Christian Popescu Strohlen este un investitor romano-german care locuieste de circa 20 de ani in Monte Carlo.