- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia de PR Headline a atras trei noi clienti de la inceputul anului

11 Mar, 13:34 • Redactia DailyBusiness
Primele luni ale lui 2010 au adus pentru agentia de marketing si PR Headline trei noi parteneriate, incheiate cu Romsys, Standard Snacks si Ecotic, pentru furnizarea de servicii de PR, comunicare si consultanta specializata.
Agentia de PR Headline a atras trei noi clienti de la inceputul anului

„Este evident ca relatiile publice si-au castigat un loc important in strategiile de promovare ale companiilor. Acest an se pare ca va aduce o dezghetare a pietei de PR”, a declarat Mihaela Apetrei, senior manager Headline.

Doua dintre cele doua noi parteneriate incepute in 2010 reprezinta o sustinere a planului de dezvoltare a agentiei pentru acest an, care are ca obiectiv situarea Headline ca numarul „1” printre agentiile specializate in marketing si PR pentru industria IT.

Un alt reper de atins este angajarea a trei noi consultanti in acest an. Recent, echipei Headline i s-a alaturat deja Adrian Popa, fost jurnalist.

Ecotic, prima organizatie a producatorilor de echipamente electronice din Romania, este o asociatie non-profit, independenta si neguvernamentala, care are drept scop protejarea mediului inconjurator prin preluarea responsabilitatilor ce revin producatorilor sau tertilor in ceea ce priveste realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare si valorificare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

Creata in 1993, Romsys este astazi unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii informatice, clasandu-se in prezent in Top 5 integratori de sistem din Romania. Solutiile si serviciile Romsys sunt destinate in special sectoarelor financiar – bancar si asigurari, telecomunicatii, industrie, utilitati, public si aparare.

La sfarsitul anului 2007, compania a fost preluata de catre New Frontier Holding, concern austriac a carui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrala si de Est pentru clienti corporate si enterprise.

Prezenta pe piata locala din 1995, activitatea companiei Standard Snacks consta in fabricarea si distributia produselor alimentare.
De la infiintare pana in prezent, compania a investit permanent in activitatea de productie (hale de mari dimensiuni, fabrici, personal specializat, tehnologie, echipamente moderne) pentru consolidarea unei cote cat mai mari din piata romaneasca de profil.

Headline si-a inceput activitatea in anul 2001. De-a lungul timpului, agentia a lucrat pentru clienti din domeniul IT&C (Microsoft, Apple, GIGABYTE, Symantec, Autodesk, Siemens, Brinel, Teletrans, AMD), medical (Centrul Medical Med-As, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Dent Estet) sau cultural (Teatrul National de Opereta).

Incepand cu aprilie 2009, Headline este implicata regional in activitati de marketing si PR pentru compania Symantec, desfasurate in Europa de Sud-Est. Pe plan extern, Headline este afiliata retelei internationale de agentii independente Bond PR.