- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Andreea Groenendijk, inlocuita de Iulian Enache la conducerea portalului money.ro

11 Jan, 16:01 • Redactia DailyBusiness
Incepand cu 15 ianuarie, portalul Money.ro, din portofoliul trustului Realitatea, va avea o noua conducere editoriala, care nu o va include Andreea Groenendijk (foto), actualul redactor sef al portalului. Noul management al Money.ro va fi asigurat de care Iulian Enache, in calitate de redactor sef, si Ionut Tudorica, redactor-sef adjunct, se arata intr-un anunt intern remis angajatilor Realitatea.
Andreea Groenendijk, inlocuita de Iulian Enache la conducerea portalului money.ro

Potrivit anuntului, care a fost publicat si pe blogul personal al Andreei Groenendijk, aceasta a dorit sa se dedice altor proiecte profesionale, insa va continua sa se implice editorial in proiectul Money.ro ca senior editor, in regim de colaborator permanent.

Iulian Enache, cel care va prelua functia de redactor sef, are o experienta de circa 10 ani in presa, timp in care a lucrat la Curierul National, Curentul, Evenimentul Zilei si Cotidianul ca redactor al departamentului Economic, si la cotidianul.ro, unde a fost senior editor si ulterior redactor sef.

Redactorul-sef adjunct, Ionut Tudorica, lucreaza in presa economica din 2002, din 2004 fiind pe domeniul finante. Tudorica a lucrat de-a lungul timpului la Curierul National, Gazeta de Sud, Evenimentul zilei, Cotidianul si Business Standard. In cadrul Money.ro lucreaza din iulie 2009.

Mesajul intern, semnat de Dragos Stanca, seful diviziei de new media al Realitatea, anunta si relansarea standard.ro, site parte din portalul Money.ro. Ziarul Business Standard a fost inchis pe 23 decembrie.