MEDIA & MARKETING

Dan Voiculescu da in judecata jurnalisti pe banda rulanta: Turcescu si Andronic, printre cei vizati (Update 1)

29 iulie 2014, ora 17:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
turcescu.jpg
Omul de afaceri Dan Voiculescu a dat in judecata mai multi jurnalisti de la Evenimentul Zilei si B1 TV, printre cei vizati numarandu-se Dan Andronic si Robert Turcescu.

Cele doua dosare in care apar acesti jurnalistii au fost inregistrate la Tribunalul Bucuresti luni, 28 iulie.á

In dosarul in care este vizati Dan Andronic impreuna cu Editura Evenimentul si Capital mai apar ca parati Ionel Stoica, Marian Pavalasc, Catalin Antohe si Iulian Virgil Munteanu.

Aceste doua dosare se adauga procesului intentat de Voiculescu publicatiei Deutsche Welle.

Omul de afaceri a pornit o adevarata lupta in instanta impotriva unor jurnalisti, considerand ca acestia au scris ôarticole foarte urateö la adresa sa.Dan Voiculescu a dat in judecata 3 reprezentanti ai Deutsche Welle (Articol initial)

29 iulie 2014, ora 16:56 
voiculescu.jpg
Omul de afaceri Dan Voiculescu a dat in judecata Deutsche Welle si trei reprezentanti ai publicatiei, potrivit unui dosar inregistrat luni, 28 iulie, la Tribunalul Bucuresti.

Cei trei reprezentanti ai Deutsche Welle care apar in dosar sunt jurnalistii Petre Iancu si Medana Weident si directorul general al acesteia, Peter Limbourg.á

Dan Voiculescu a anuntat inca de vineri, 18 iulie, ca va da in judecata Deutsche Welle, sustinand ca jurnalistii de la aceasta publicatie au scris despre el " un articol foarte urat, murdar. Au depasit orice limita".

"Deocamdata ieri s-a semnat un proces impotriva lui Deutsche Welle, o institutie serioasa de felul ei. Dar exista un om acolo, Petre Iancu, care are un director, care probabil vor trebui sa plateasca 400 de mii de euro. O parte din acesti bani, daca nu chiar toti vor fi directionati catre Academia Media, pentru tinerii care vor sa intre in media. Vor fi burse gratuite", a declarat Dan Voiculescu, adaugand ca jurnalistii Deutsche Welle "au depasit orice limita", potrivit EVZ.

Articolul la care face referire Dan Voiculescu, semnat de Petre Iancu, a fost publicat de Deutsche Welle pe data de 9 iulie cu titlul "Final de epoca pentru varan".

"Se va sfarsi tenebrosul ev marca Dan Voiculescu? Se vor putea demantela retelele securisto-oligarhice din fostul univers comunist care pun democratia in pericol? Condamnarea lui definitiva ar putea declansa o revolutie", scria atunci Petre Iancu.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter