- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Demisii in lant la Adevarul Holding. Corneteanu pleaca impreuna cu 15 directori

01 Apr, 10:38 • Redactia DailyBusiness
Razvan Corneteanu, directorul general Adevarul Holding, si-a dat demisia in dimineata zilei de 1 aprilie, in urma unor discutii aprinse din cadrul unei sedinte, aceeasi hotarare urmand sa fie luata si de alti 15 sefi, scrie Reporter Virtual.
Demisii in lant la Adevarul Holding. Corneteanu pleaca impreuna cu 15 directori

Printre ei se numara Grigore Cartianu, redactorul sef al ziarului si Laurentiu Ciocazanu, directorul editorial.

Dinu Patriciu i-ar fi reprosat lui Razvan Corneteanu ca in comunicatul de presa remis marti de Adevarul Holding, privind decizia Acces Press de a scoate revista Kamikaze de la comercializare, a aparut numele lui Sorin Rosca Stanescu, „prietenul sau” (al lui Patriciu – n.r.), „desi nu e nici primul, nici ultimul comunicat dat de Adevarul Holding la care sa aiba ceva de comentat Dinu Patriciu”, a scris despre acest subiect Mediafax.

„S-a produs totul pe un fond neasteptat, tensionat, urat. Dinu Patriciu a venit hotarat sa il suspende pe Corneteanu. A spus ca e multumit de rezultatele companiei, ca aceasta se dezvolta si are nevoie de o noua conducere. Decizia a fost socanta si pentru ca nu a fost discutata, ci a aparut pe bloguri si prin presa”, au mai precizat sursele din Adevarul citate de Mediafax.

Update: ora 12:05

Grigore Cartianu, redactor-sef Adevarul: Mi-am dat demisia in urma indepartarii lui Razvan Corneteanu

Grigore Cartianu sustine ca renunta la functia de redactor-sef al cotidianului Adevarul din cauza indepartarii lui Razvan Corneteanu, director general al trustului Adevarul Holding, de la conducerea companiei.

„Pentru mine, el (n.r: Razvan Corneteanu) era o garantie a independentei editoriale si a echidistantei politice. Razvan Corneteanu era ca un paratrasnet care ma ferea de interventii. In momentul de fata, nu mai am o asemenea garantie”, a declarat Cartianu pentru paginademedia.ro

„Nu mi-am dat demisia cu gandul ca plec in alt loc. Probabil tot gazetarie o sa fac. Si, intr-un fel sau altul, voi continua dezvaluirile despre Revolutie, despre crimele Revolutiei, despre ‘teroristi'”, a adaugat acesta.