MEDIA & MARKETING, CARIERE

Distribuitorul canalului TV History numeste un nou director de distributie

28 mai 2013, ora 17:23 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Katarzyna Jablonska - A+E Network UK.jpg
A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB, a numit-o pe Katarzyna Jablonska (foto) in pozitia nou-creata de director de distributie.

Jablonska va fi responsabila pentru dezvoltarea retelei liniare si non-liniare in Marea Britanie, Europa Centrala si de Est (inclusiv Romania), Africa de Sud, Benelux si tarile nordice. In plus, ea va sustine cresterea portofoliului A+E Networks UK din aceste teritorii prin adaugarea de noi canale, precum History, Crime & Investigation Network, BIO si H2.

Jablonska va lucra sub coordonarea lui Bakori Davis, vice-president of Commercial Operations, A+E Networks UK. Numirea ei si exercitarea functiei vor intra in vigoare imediat.

Inainte de a se alatura A+E Networks UK, Jablonska a fost director comercial la Universal Global Networks, fiind resposabila cu managementul fluxului veniturilor, organizarea lansarii noilor canale si dezvoltarea strategiilor de vanzari pe termen lung. Anterior, a lucrat ca director regional pentru Europa Centrala la Fox Channels International.

Lansat in noiembrie 1995, A+E Networks UK activeaza in 77 de tari din Europa, Africa si Orientul Mijlociu si ajunge in peste 60 de milioane de locuinte, cu continut tradus in 14 limbi.

A+E Networks UK, un joint venture intre A+E Networks si BSkyB, este liderul de piata in distributia canalelor de entertainment si include in portofoliu canale tematice precum History, History HD, BIO, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD si H2.

History a lansat in aprilie un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe, promo-uri si campanii de marketing personalizate pentru Romania. Mai multe detalii aici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Mai 2020, 10:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter