- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

“Felicia” si “Saptamana Financiara”, doar pe online

21 Nov, 16:16 • Redactia DailyBusiness
Hebdomadarul "Saptamana Financiara" a aparut luni in ultima editie tiparita din acest an, in timp ce revista pentru femei "Felicia" va putea fi citita doar online, ultimul numar tiparit fiind cel de joia trecuta.
“Felicia” si “Saptamana Financiara”, doar pe online

“Intact Media Group anunta o noua etapa in proiectul de integrare a titlurilor din print sub umbrela Intact Publishing. Considerind apartenenta brand-urilor ‘Saptamana Financiara’, ‘Fin.ro Magazin’ si ‘Felicia’ la companii diferite, respectiv ‘Saptamana Financiara SRL’, si ‘Media Casa Press’, acestea vor functiona o perioada eminamente online”, se arata intr-un anunt al grupului Intact.

Potrivit reprezentantilor Intact, in timpul in care va avea loc lichidarea operationala a Media Casa Press si „eventuala fuziune ulterioara cu nou creata Intact Publishing”, variantele „Saptamanii Financiare”, „Financiarul” si „Revista Felicia” vor aparea pe online, fiind realizate de aceeasi echipa care a participat la crearea acestor titluri.

La sfarsitul lunii august, Intact Media Group anunta lansarea publicatiei lunare de business „Fin.ro”, in timp ce cotidianul Financiarul  aparea numai pe online.

Primul numar al Fin.ro magazin a aparut la 1 septembrie, iar publicatia era editata intr-un format „glossy”.