- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Noul post TV de sport al RCS&RDS isi va \”imparti\” Liga I de fotbal cu Antena1 si GspTV

14 Jul, 16:14 • Redactia DailyBusiness
Televiziunea de sport pe care RCS&RDS o va lansa pe 23 iulie, Digi Sport, isi va imparti cu posturile GspTv si Antena 1, ale trustului Intact, optiunile de transmitere a meciurilor din Liga I de Fotbal, a spus pentru DailyBusiness.ro Teo Avramescu, director al departamentuluiu de sport al noii televiziuni.
Noul post TV de sport al RCS&RDS isi va \imparti\ Liga I de fotbal cu Antena1 si GspTV

Astfel, Digi Sport va transmite 3 meciuri din fiecare etapa a Ligii I, mai exact optiunile 3, 4 si 6, a declarat Avramescu.

„Optiunile le-am stabilit prin contract cu Intact”, a spus Avramescu, care a precizat ca Antena 1 are optiunea 1, iar GSP TV are optiunile 2, 5 si 7.

Optiunile reprezinta ordinea in care posturile TV ce detin drepturile aleg ce meciuri vor transmite, in functie de programul fiecarei etape.

Consortiul format din televiziunea Antena 1si operatorul de cablu RCS&RDS a castigat pe 30 martie 2008, platind peste 102 milioane euro (85 mil. euro plus TVA), drepturile de televizare a meciurilor din Liga I pana in 2011. Ulterior, Intact a infiintat postul GspTV, care a transmis impreuna cu Antena 1 meciurile din Liga I in sezonul trecut.