- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Profitul Time Warner a crescut cu 21% in T4

02 Feb, 16:57 • Redactia DailyBusiness
Compania media Time Warner Inc, proprietarul studiourilor de film Warner Bros, a raportat in ultimul trimestru al anului trecut un profit net de 769 milioane de dolari, cu 21% mai mare fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului 2009, pe fondul cresterii vanzarilor de publicitate pe retelele sale de televiziune prin cablu, relateaza Reuters.
Profitul Time Warner a crescut cu 21% in T4

In intervalul octombrie-decembrie 2010, veniturile totale ale grupului media au crescut cu 8% pana la 7,8 miliarde de dolari, fata de nivelul atins in trimestrul patru al anului precedent, peste estimarile de 7,47 miliarde de dolari.

Din veniturile totale, divizia care se ocupa de retelele de televiziune prin cablu a atras incasari de 3,3 miliarde de dolari, in crestere cu 14%, fata de ultimul trimestru al anului 2009.

Totodata, veniturile Warner Bros, studiourile de film detinute de companie, au crescut in perioada analizata cu 10% pana la 3,6 miliarde de dolari, in timp ce veniturile diviziei de publishing s-au redus cu 4% pana la 1,1 miliarde de dolari, pe fondul scaderii vanzarilor de publicitate si abonamente.

Time Warner detine printre altele revistele People si Fortune, precum si companiile de cablu TNT, TBS si Cartoon Network, potrivit sursei mentionate.