- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ringier a luat de la concurenta un CEO pentru operatiunile din Europa Centrala

04 Jan, 13:55 • Redactia DailyBusiness
Florian Fels a fost numit sef al unei divizii nou lansate la nivel de grup, Ringier Central Europe, au anuntat oficialii trustului de presa. Inainte de a se alatura Ringier, Fels a detinut functia de CEO Axel Springer Polska, conducand operatiunile companiei media germane din Polonia.
Ringier a luat de la concurenta un CEO pentru operatiunile din Europa Centrala

Fels va fi responsabil de coordonarea business-ului Ringier in Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Serbia. Acesta isi va prelua atributiile noii functii de la 1 februarie 2010, urmaned sa faca parte si din boardul de conducere al grupului.

Noua divizie la nivel de grup Ringier Central Europe a fost creata in contextul modelarii board-ului executiv al grupului cu scopul de a raspunde mai bine noii orientari strategice, potrivit oficialilor Ringier.

„Ringier urmareste sa isi intareasca in mod constant brandurile, declinandu-le in platforme multimedia digitale”, au explicat acestia.

Membrii managementului grupului, condus de Christian Unger in calitate de CEO, sunt Florian Fels – CEO Ringier Central Europe, Samuel Hugli – CFO, Thomas Trub – CEO Ringier Asia/New Markets, Marc Walder – CEO Ringier Germany & Switzerland si Marco Castellaneta, CCO.