MEDIA & MARKETING

Stefan cel Mare si Mihai Viteazul cheama romanii la vot, intr-o campanie Leo Burnett

24 octombrie 2014, ora 15:39   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
vinolavot.jpg
Dreptul la vot este fundamental pentru ca soarta natiunii trebuie sa fie decisa de vointa majoritatii, nu de indiferenta sa. Peste 60% dintre cetateni nu mai vor sa voteze. Oare, daca in momentele de cumpana ale istoriei noastre nici inaintasii nu se prezentau, unde am fi fost acum? Oare carei culturi i-am apartine acum? Un gand menit sa scuture constiintele si sa trezeasca atitudinea civica in noi toti.

Aceasta este ideea campaniei "Vino la vot!", realizata de Leo Burnett Group pentru Asociatia Pro Democratia. Campania are rolul de a-i indemna pe oameni sa mearga la vot la alegerile prezidentiale si a debutat astazi cu doua spoturi TV, ai caror protagonisti sunt Mihai Viteazul si Stefan cel Mare. 

Spoturile pornesc de la o realitate istorica - capacitatea incredibila a romanilor de a se fi mobilizat in trecut, in fata pericolului reprezentat de armatele invadatorilor, si rescriu soarta a doua batalii cruciale – Calugareni si Podul Inalt, in conditiile in care aceasta mobilizare nu ar fi avut loc, asa cum astazi peste 60% nu se mobilizeaza in momente la fel de cruciale, pentru a-si exprima votul.

"Campania asta s-a nascut dintr-o crestere brusca de tensiune a mea, cand din Londra citeam stirile din tara. Pentru ca oriunde vom fi plecati in lumea asta, sangele nu se schimba. Mi s-a parut culmea ca soarta noastra sa fie decisa de lipsa participarii unei majoritati sictirite. Si atunci m-am dus cu gandul la istorie si la cum i-ar fi afectat pe stramosi scuzele penibile de astazi. Spoturile TV sunt doar varful iceberg-ului, stati pe aproape, ca vrem intr-adevar sa atingem constiintele din tara asta", a declarat Razvan Capanescu, Chief Creative Officer Leo Burnett Group.

Site-ul campaniei, vinolavot.ro, gazduieste informatii despre absenteismul romanilor in perioada electorala, un feed cu reactii la campania “Vino la vot” si cateva scenarii despre soarta pe care ar fi avut-o romanii daca nu s-ar fi prezentat in momente cheie ale istoriei noastre. De asemenea, campania include pagina de Facebook Vino la Vot si evenimentul de Facebook “Vino la Vot”.

Campania de comunicare Asociata Pro Democratia si Leo Burnett Group isi propune sa schimbe comportamentul romanilor cu privire la vot si sa incurajeze cat mai multi oameni sa voteze.

DailyBusiness Video: Vinolavot


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Nicu Zacheu a spus:
24/10/2014 23:08
Văd înaintea mea două doamne sau domnișoare, care o doresc pe Elena Udrea ca președinte al României.
Domnia sa, EU, nu va face altceva decât să ducă mai departe politica postdecembristă, trădătoare de țară și popor.
Dar noi vrem o schimbare, în sensul că viitorul președinte să nu se rupă de interesele poporului, să nu mențină România în coada Europei la aproape toți indicatorii, ci să fie capabil să mobilizeze masele largi populare în lucrarea de întărire și dezvoltare a țării noastre.
Dorim un președinte care să nu fărâmițeze țara, ci să o întregească după modelul strămoșilor noștri daci.
Maghiarii și celelalte naționalități dacă vor să ne respecte neamul vor fi și ei respectați, dacă nu, vor secera ceea ce seamănă.
Elena Udrea, dacă dorește să fie președinte, ar trebui să învețe mai întâi să arunce buzduganul și să se arunce în bătălii ca voievozii amintiți în articolul de mai sus.
Ar fi o mare umilință pentru români, să fie conduși în luptele lor pentru o viață mai bună, de o femeie.
Femeia are un alt rol social, destul de important, cu care ar trebui să se mulțumească.
Dacă femeia este mai capabilă decât bărbatul, atunci va naște bărbați capabili, care să conducă țara, iar ea să fie o mamă și o soție model.
Când se pune problema viitorului nostru președinte, inima acestuia trebuie să bată pentru țară și pentru popor.
El ar trebui să rezolve problema sărăciei și să redea românilor demnitatea pe care și-au pierdut-o, din cauza corupției de toate gradele și la toate nivelele, inclusiv la nivel înalt.
Trebuiesc depistați și pedepsiți acei români mizerabili care sunt plătiți ca să ne facă țara de râs în străinătate.
Românii trebuie să conlucreze cu președintele lor pentru propășirea și prosperitatea țării.
Dorim un președinte care să-și întoarcă fața către popor și nu către străini, care să ridice țara cu forțe autohtone și nu cu capital străin, ca să ne înrobească.
 
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Miercuri, 25 Aprilie 2018, 05:56
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter