MEDIA & MARKETING

The House PR Agency comunica in Romania pentru brandul britanic de vopsea de haine Dylon

11 noiembrie 2015, ora 15:20 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
dylon.jpg
Dylon, un brand britanic de vopseluri pentru haine recent intrat pe piața din România, colaborează cu The House PR Agency pentru servicii de consultanță în comunicare, de la strategie până la relații media și alte activități punctuale de relații publice.

Produsele Dylon sunt comercializare exclusiv online, prin intermediul site-ului vopseadehaine.ro, iar agenția se ocupă de promovarea acestora.  

Target-ul de business declarat este acela de a convinge 1% dintre românce să încerce vopselurile Dylon o dată pe an. Cele mai vândute culori ale acestui an sunt Velvet Black și Jeans Blue.  

Vopseaua pentru țesături Dylon se vinde în întreaga lume de peste 60 de ani. Compania a luat naștere în Marea Britanie și a fost fondată de doi tineri antreprenori, Luca Purbeck and Peter Samuel, care au început să vândă vopselurile colorate într-un garaj din centrul Londrei. În prezent, produsele Dylon se vând în peste 70 de țări.The House PR Agency este membră în Camera de Comerț Româno-Britanică. Printre clienții din portofoliu se numără: Alpha Group International, Elite Business Women, Dăruiește Aripi, Raw Bite, All Boutique, Complete Training. Agenţia oferă servicii de marketing communications, corporate reputation, advocacy, experential, CSR, media relations, digital and social media.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 25 Septembrie 2021, 23:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter