- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Google intra in lumea fashion-ului cu un magazin online personalizat

17 Nov, 15:53 • Redactia DailyBusiness
Google a lansat miercuri site-ul Boutiques.com, un motor de cautare care le permite utilizatorii sa caute si sa cumpere diverse obiecte vestimentare si accesorii si, in acelasi timp, sa-si creeze propriul magazin online, potrivit New York Times.
Google intra in lumea fashion-ului cu un magazin online personalizat

Boutiques.com

reprezinta o retea de magazine virtuale, administrate de catre designeri, retaileri, celebritati sau oameni obisnuiti. Pe scurt, poti sa iti creezi propriul butic, iar vizitatorii pot comenta cu privire la stilul si produsele alese sau create de tine.

Site-ul functioneaza atat ca un magazine online, cat si ca un ghid care te ajuta sa fii la curent cu ultimele tendinte in moda.

Printre designerii inscrisi pe boutiques.com se numara Oscar de la Renta, Isaac Mizrahi si Christian Siriano.

De asemenea, poti vizita magazinele virtual ale unor celebritati precum Salma Hayek, Nicole Richie, Claire Danes sau Vivica Fox.

In 2010, vanzarile online din SUA de accesorii si articolele de vestimentatie vor insuma 25 de miliarde de dolari, ceea ce reprezinta 14% din totalul de 173 miliarde de dolari pe care americanii le cheltuiesc online, potrivit estimarilor citate de New York Times.