- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Premiera: Vodafone Romania a platit 5.000 euro pe un mesaj publicat pe Twitter

18 Feb, 17:35 • Redactia DailyBusiness
Fundatia Vodafone Romania a cumparat cu 5.000 de euro mesajul cu numarul 1.000 de pe contul de Twitter al jurnalistului Emilian Nedelcu, in urma unei licitatii caritabile ce s-a desfasurat pe Facebook, Twitter dar si pe blog-ul personal al jurnalistului. Este prima licitatie de acest gen din Romania.
Premiera: Vodafone Romania a platit 5.000 euro pe un mesaj publicat pe Twitter

Jumatate din bani au fost donati de angajatii Vodafone Romania, Fundatia Vodafone completand suma pana la 5.000 de euro.

„Totul a inceput ca o joaca, dar pana la urma s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune idei pe care le-am avut-o vreodata. Am observat ca sunt aproape de o cifra intreaga pe Twitter: mesajul cu numarul 1.000 si m-am gandit sa arunc o pastila, sa testez apa, sa fac o gluma buna, cum ca as vinde tweet-ul 1.000”, spune Emilian Nedelcu pe blog-ul personal.

„Mi-a venit ideea sa-l vand in scop caritabil. ‘Aici e o sansa’, mi-am spus. As fi putut demonstra ca retelele sociale, in special Twitter, pot fi si altceva decat o continua ciripeala, mult zgomot si foarte putine lucruri concrete”.

Mesajul cu numarul 1.000 de pe contul lui Emilian Nedelcu a fost publicat joi la ora 16:30: „In numele acestui tweet Fundatia Vodafone Romania a donat 5.000 de euro, prin fundatia Motivation, pt 4 tineri cu dizabilitati. Multumesc!”.

Suma de bani va fi donata integral catre patru tineri cu dizabilitati.