- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Un student din Iasi, beneficiarul unei burse Google

05 Jun, 17:53 • Redactia DailyBusiness
Andrei George Petraru, student la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, este beneficiarul unei burse acordate in premiera de Google studentilor cu dizabilitati, informeaza Google, intr-un post publicat pe blogul sau.
Un student din Iasi, beneficiarul unei burse Google

Bursele au fost acordate de Google pentru anul academic 2010-2011, beneficiarii lor urmand sa fie invitati, in luna iunie, la Googleplex, in Zurich, scrie Mediafax.

In afara de Andrei George Petraru, burse de la Google au mai primit – Conrad Hochberg (Universitatea Tehnica din Munchen – Germania), Dave Todd (Universitatea Ulster, Irlanda de Nord), Fabio De Dominicis (Universitatea Naples Federico II, Italia), Igor Gonopolshi (Universitatea Ben Gurion, Israel), Jordi Sanchez-Riera (INRIA Grenoble Rhone-Alpes, Franta) si Wanda Diaz-Merced (Universitatea Glasgow, Scotia).

Google a acordat anul acesta pentru prima data burse pentru studentii cu dizabilitati. Aceste burse recunosc contributiile stiintifice ale studentilor respectivi, care urmeaza o pregatire universitara in domeniul computerelor la universitati din Uniunea Europeana, Elvetia sau Israel.