- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Centrul comercial AFI Cotroceni Park este inchiriat in proportie de 80%

03 Feb, 11:50 • Redactia DailyBusiness
Centrul comercial AFI Cotroceni Park din Capitala a fost inchiriat pana in prezent in proportie de 80%. Suprafata totala inchiriabila este de 76.000 metri patrati, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii mall-ului.
Centrul comercial AFI Cotroceni Park este inchiriat in proportie de 80%

Grupul spaniol Inditex, unul din cei mai mari retaileri de imbracaminte din Europa, a inchiriat, in cadrul centrului comercial AFI Cotroceni Park din Capitala, o suprafata de aproximativ 4.100 metri patrati, au anuntat reprezentantii centrului comercial.

Brandurile prezente la mall-ul AFI Cotroceni Park sunt Zara, cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau, cu marcile Zara Man si Zara Home, Pull and Bear, Stradivarius, Berska, Oysho si Massimo Dutti.

Celalalt retailer international, care a inchiriat o suprafata de aproximativ 310 metri patrati, este grupul Mango.

Centrul comercial AFI Cotroceni Park, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 76.000 metri patrati, va oferi un mix de branduri avand o capacitate de 250 magazine, pe langa un hipermarket real, 20 de sali de cinema si 2.500 locuri de parcare. Investitia totala depaseste 300 milioane de euro.

Proiectul AFI Cotroceni Park, dezvoltat de AFI Europe, se afla in plin proces de constructie, deschiderea centrului comercial fiind stabilita pentru ultimul semestru al anului 2009.