- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Dezvoltatorul City Mall a vandut 3 proiecte imobiliare in Pipera cu 340 mil. euro

23 May, 17:06 • Redactia DailyBusiness
Deutsche Bank Asset Management a achizitionat 3 proiecte imobiliare din nordul Capitalei cu 340 mil. euro de la Ioannis Papalekas, cel care a dezvoltat, prin Jaguar Developments, centrul comercial City Mall, a anuntat vineri Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP), societatea de avocatura care a asistat tranzactia.
Dezvoltatorul City Mall a vandut 3 proiecte imobiliare in Pipera cu 340 mil. euro

Proiectele prevad construirea a doua imobile de birouri si doua cladiri rezidentiale in zona de nord a Bucurestiului, aflate in prezent in curs de dezvoltare.

Tranzactia este o vanzare-cumparare la termen, urmand ca proiectele sa fie achizitionate la finalizarea constructiei. Potrivit termenilor tranzactiei, Ioannis Papalekas, dezvoltatorul proiectului, va pastra o participatie de 22% in cadrul proiectelor, relateaza presa internationala.

Deutsche Bank Asset Management a efectuat achizitia prin departamentul sau de profil, RREEF Real Estate, parte componenta a RREEF Alternative Investments, department ce administreaza investitii alternative la nivel global. RREEF Real Estate achizitioneaza si administreaza investitii in spatii comerciale si rezidentiale si in garantii imobiliare in numele clientilor sai, societati si persoane din intreaga lume.

RREEF Real Estate detine peste 48,9 miliarde euro in active pe care le administreaza la nivel international incepand cu data de 31 martie 2008.

Tranzactia a fost asistata de societatea de avocatura NNDKP printr-o echipa de 12 avocati coordonati de doi parteneri, Francisc Peli pe partea de tranzactii imobiliare si Alina Radu pe finantari.