- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Incep sa se ocupe spatiile goale din Pipera: Negocieri pentru inchirierea a 6.000 mp in Barba Center

05 Oct, 12:19 • Redactia DailyBusiness
Agentia imobiliara Cushman & Wakefield, agentul exclusiv al proiectului de birouri Twin Towers Barba Center, negociaza inchirierea ultimelor spatii disponibile in cadrul cladirilor, au anuntat oficialii agentului de inchiriere, care au mentionat ca firmele cu care discuta inchirierea spatiilor provin din domeniul financiar, cel al comunicatiilor si cel medical.
Incep sa se ocupe spatiile goale din Pipera: Negocieri pentru inchirierea a 6.000 mp in Barba Center

„In prezent suntem in discutii cu alti potentiali chiriasi din domeniul medical, comunicatii, servicii financiare. Ne propunem ca pana la sfarsitul acestui an sa finalizam inchirierea celor 6.000 mp spatii de birouri disponibili in acest moment”, spune Florin Sorea, directorul departamentului de office al Cushman&Wakefield.

Proiectul de birouri are in total o suprafata construita de 60.000 mp si reprezinta o investitie de peste 60 mil. euro.

Gradul de ocupare al cladirii este in prezent de peste 70 %, iar principalul chirias fiind Renault Technologie Roumanie care opereaza un centru de cercetare pe o suprafata inchiriata de 20.000 mp.

Twin Towers Barba Center cuprinde un hotel de 5 stele , „Alexander Hotel”, cu un restaurant de lux, centru de conferinte, spa si un centru fitness.

Chiria spatiilor de birouri in zona Pipera este de aproximativ 12 euro/ mp/ luna.

Anul acesta s-au inchiriat mai multe spatii de birouri si in proiectul Pipera Business Tower, care mai bine de un an a fost gol.

Pipera este zona in care exista cea mai mare rata de neocupare a spatiilor de birouri.