- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Tanase, Platinum Group: S-a ajuns la perioada perfectiunii in imobiliare

10 Sep, 10:56 • Redactia DailyBusiness
Criza economica a determinat o atentie sporita fata de detalii din partea dezvoltatorilor imobiliari, care in prezent se confrunta cu o cerere mica, dar si extrem de selectiva. Prin urmare, Valentin Tanase, vicepresedintele Platinum Group, dezvoltatorul Vitan Platinum Towers considera ca s-a ajuns la "o perioada a perfectiunii" in imobiliare.
Tanase, Platinum Group: S-a ajuns la perioada perfectiunii in imobiliare

„A trecut vremea cand reusita unui proiect tinea de noroc” , a declarat Valentin Tanase.

„Acum, oamenii au de unde alege, au patit sau au auzit multe si au devenit mai selectivi. O buna campanie media nu mai este suficienta, un slogan bun sau chiar o locatie buna nu mai conving. E nevoie de mai mult, s-a ajuns la perfectiune in imobiliare”, a mai spus acesta.

Dezvoltatorul trebuie in prezent sa isi defineasca extrem de bine targhetul, sa isi aleaga cu grija constructorul si sa isi adapteaza preturile la valoarea actuala de piata, in opinia lui Tanase.

Proiectele nu au fost finalizate la timp sau nu au fost construite conform standardelor si oamenii si-au pierdut increderea in „proiecte pe hartie”, de aceea, este vital ca dezvoltatorul sa aleaga un antreprenor cu experienta, pe care sa il cunoasca bine si sa stabileasca reguli si termene viabile inca de la inceput, spune Valentin Tanase.

Adaptarea la piata este extrem de importanta in acest moment pentru dezvoltatori, care trebuie sa isi defineasca mai bine publicul tinta si sa isi corecteze preturile.

Pretul de vanzare al unui complex imobiliar trebuie sa fie atat foarte bine adaptat la valoarea pietei in momentul respectiv, cat si adecvat facilitatilor, locatiei si finisajelor pe care le ofera, spune Tanase.

Platinum Group ofera, la locuintele pe care le vinde, discount-uri de 15.000 euro pentru clientii din cadrul programului Prima Casa.