- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un dezvoltator spaniol va demara la primavara 2 proiecte in Romania

21 Jan, 11:42 • Redactia DailyBusiness
Compania spaniola Volumetric va demara lucrarile de constructie pentru 2 proiecte rezidentiale in Brasov si Pitesti in al doilea trimestru al acestui an, potrivit organizatorilor targului imobiliar Condominium din Capitala, unde vor fi prezentate cele doua ansambluri rezidentiale.
Un dezvoltator spaniol va demara la primavara 2 proiecte in Romania

Ansamblul rezidential din Brasov va cuprinde150 de apartamente si se afla in faza de autorizare, iar cel din Pitesti, cu un total de 220 de apartamente, ce vor fi construite in doua faze, se afla in stadiu avansat de proiectare.

Ambele proiecte se adreseaza persoanelor cu venituri medii si peste medie.

Complexul din Brasov va fi construit pe un teren de 4.000 metri patrati, iar cel din Pitesti – pe un teren de 4.200 mp, ambele suprafete aflandu-se in zone centrale.

Reprezentantii companiei nu au facut inca publica valoarea investitiei in cele doua proiecte, insa au mentionat ca acestea vor fi construite din fonduri proprii si finantari bancare.

Targul de apartamente Condominium se va desfasura in perioada 12-15 februarie 2009, la Sala Palatului din Bucuresti.

Volumetric, grup cu traditie in tara de origine, Spania, activeaza in domeniile imobiliar, energii alternative, servicii medicale, industria alimentara. Incepand cu anul 2006, activitatea sa imobiliara s-a extins in Polonia, Ungaria si Romania.