TURISM

BileteAvion.ro a introdus plata online cu cardul printr-un parteneriat cu Netopia

15 noiembrie 2012, ora 11:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avion3.jpg
Site-ul BileteAvion.ro a incheiat un parteneriat cu procesatorul de plati online prin card Netopia mobilPay, in urma caruia biletele de avion ale companiilor aeriene vor putea fi achizitionate cu cardul online de catre utilizatori.

Site-ul BileteAvion.ro si mobilPay estimeaza ca, odata cu implementarea solutiei de plata online cu cardul, numarul biletelor de avion achizitionate lunar prin aceasta metoda de plata va ajunge la 500. Valoarea tranzactiilor de pe site ar urma sa ajunga astfel, in sase luni, la 600.000 euro.


BileteAvion.ro este administrat de agentia Terminal 1 Travel.
Potrivit lui Alexandru Pavel,CEO-ul agentiei, 55% dintre biletele cumparate de pe site sunt pentru vacante, in timp ce restul sunt pentru calatorii de afaceri.

Piata de plati online cu cardul va atinge 5 milioane de tranzactii in 2012, cu aproximativ 30% mai mult fata de anul precedent, conform prognozelor Netopia mobilPay.

Netopia mobilPay este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 05 August 2020, 09:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter