TURISM

Cele mai luxoase companii aeriene din lume

29 iulie 2012, ora 11:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
avion-lux.jpg
In epoca moderna, nimeni nu-si mai inchipuie viata fara avion. Fie ca sunt turisti, care vor sa descopere si cele mai indepartate colturi ale lumii, fie ca sunt oameni de afaceri ocupati si grabiti sa ajunga dintr-un loc in altul foarte rapid. Iar companiile aeriene se intrec sa ofere servicii care mai de care mai deosebite cu care sa atraga cat mai multi clienti.

Compania de consultanta in domeniu Skytrax a realizat recent o analiza a celor mai bune companii aeriene pe segmentul lux si business si a reiesit ca cele mai bune servicii sunt oferite de companiile din Orientul Mijlociu si Asia, noteaza incont.ro.

Astfel, primul loc este ocupat de Qatar Airways, urmata de Asiana Airlines, Singapore Airlines, Cathay Pacific Airways, ANA (All Nippon Airways), Etihad Airways, Turkish Airlines, Emirates, Thai Airways si Malaysia Airlines.

Printre serviciile oferite de acestea intalnim tratamente spa, mancare extravaganta gatita de propriii bucatari, apartamente de lux pentru cei cu dare de mana sau aparatura audio-video de cea mai buna calitate.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 10:54
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter