- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

FlyNova isi atinge targetul de Revelion: a vandut peste 120 de pachete

10 Dec, 14:14 • Redactia DailyBusiness
FlyNova, divizia din Romania a grupului NovaTours, cel mai mare tour operator din statele baltice, a vandut toate cele peste 120 de pachete turistice pentru Revelion din destinatiile promovate in acesta perioada, au anuntat reprezentantii companiei.
FlyNova isi atinge targetul de Revelion: a vandut peste 120 de pachete

Cel mai scump pachet vandut pentru Anul Nou de FlyNova este o vacanta la hotelul Four Season din Sharm El Sheikh si a costat peste 1.700 euro/persoana, iar cel mai ieftin a avut un pret de 199 euro/persoana pentru o saptamana. Valoarea totala a pachetelor de Revelion vandute depaseste 80.000 euro.

Pentru sezonul de iarna, FlyNova organizeaza vacante in statiunile Hurghada si Sharm El Sheikh din Egipt si ofera servicii de cazare in Austria.

„In mod evident, acest sezon de iarna are doua varfuri in ceea ce priveste nivelul cererii – perioada sarbatorilor de iarna si inceputul lunii februarie, cand ne asteptam sa inregistram din nou un aflux de clienti datorita vacantei scolare. Din ce in ce mai multi romani aleg sa-si petreaca vacantele in strainatate alaturi de copii”, a spus Raimondas Useckas, directorul executiv al FlyNova.

FlyNova, divizia din Romania a tour operatorului lituanian NovaTours, se asteapta sa vanda in primul an de activitate in Romania (pana in aprilie 2009) pachete turistice in valoare de circa 5 mil. euro, cu circa 50% mai putin fata de estimarile initiale, de 10 mil. euro. Compania a intrat pe piata romaneasca in primavara lui 2008.