TURISM

Promotiile iernii: Romanii au la dispozitie zeci de destinatii cu bilete sub 100 euro

20 ianuarie 2016, ora 17:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Istanbul-10.jpg
Odată cu ieșirea curselor TAP Portugal din România, intrarea Iberia Express, dar și în contextul promoțiilor specifice începutului de an, românii au la dispoziție bilete de avion spre destinații de top, precum Roma, Napoli, Bruxelles, Viena sau Nissa, cu prețuri de până în 100 euro, potrivit Paravion, cea mai mare agenție de turism online din România.

Conform datelor Paravion, majoritatea companiilor aeriene, începând cu Tarom, Alitalia, Air Malta, Turkish Airlines sau Iberia Express, operator recent intrat pe piața locală, au lansat ofertele de iarnă, valabile pe toată luna ianuarie, cu zboruri începând de la 55 euro pentru călătorii în intervalul ianuarie - martie.


Astfel, Air Malta oferă reduceri de 20% la toate zborurile din februarie, achiziționate până pe 21 ianuarie. În acelaşi timp, cursele AlItalia cu plecare din București încep de la de 55 euro pentru destinații precum Roma, Milano, respectiv 83 euro pentru Napoli, Torino sau Nissa.

Și Iberia Express, una dintre cele mai mari companii low-cost spaniole care va începe să opereze din iunie câte două zboruri săptămânale din București spre Madrid și Lisabona, a anunțat prețuri începând de la 54 euro pentru Madrid, respectiv 90 euro pentru Lisabona.”Din punct de vedere al costurilor, acum este cel mai bun moment pentru turiștii români să îşi cumpere bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene care operează în România au anunțat oferte avantajoase pentru intervalul ianuarie - martie, pe destinații indrăgite de români, precum Roma, Milano, Nissa, Amsterdam sau Bruxelles. Și cei care vor să profite de perioadă pentru a vizita orașe din afara Europei, precum Miami, New York sau Rio de Janeiro, au acces la bilete mult mai avantajoase, începând de la circa 500 euro”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.

Topul destinațiilor sub 100 euro
Companie aeriană Destinație Preț
Iberia Express București-Madrid 54 euro
Alitalia   București-Roma 55 euro
București-Milano 55 euro
      Tarom   București-Atena 79 euro
București-Istanbul 79 euro
București-Larnaca 79 euro
București-Sofia 79 euro
București-Sofia 79 euro
Iași-Bologna 79 euro
Iași-Torino 79 euro
  Alitalia   București-Napoli 83 euro
București-Torino 83 euro
București-Nissa 83 euro
Iberia Express București-Lisabona 90 euro
  Alitalia   București-Paris 95 euro
București-Toulouse 95 euro
București-Marseille 95 euro


Ofertele de iarnă Tarom încep de la la 79 euro pentru biletele achiziționate între 20 - 31 ianuarie, cu perioade de călătorie între 25 ianuarie - 31 martie. La acest preț, românii pot vizita Atena, Istanbul, Roma sau Sofia, iar pentru 119 euro, pot zbura la Viena, Amsterdam, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm sau Valencia.

Cu un cost de 95 euro, românii care achiziționează bilete Alitalia până pe 2 februarie, pot alege  Paris, Toulouse sau Marsilia. Aventurierii care vor să viziteze Miami, New York sau Boston, pot achiziționa zboruri Tarom cu prețuri începând de la circa 540 euro, în timp ce biletele pentru Rio de Janeiro și Santiago de Chile pornesc de la 700 euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din TURISM
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Miercuri, 25 Aprilie 2018, 06:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter