- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Dacia Duster, varianta 2024, acum disponibilă. Cât costă cel mai bun SUV românesc

21 Mar, 18:59 • Fundeanu Madalina
Noua Dacia Duster este disponibilă oficial! Prețurile variază între 18.800 euro și 26.650 euro.
Dacia Duster, varianta 2024, acum disponibilă. Cât costă cel mai bun SUV românesc

Dacia Duster, versiunea din 2024, s-a lansat oficial. Disponibil pentru comenzi începând cu 20 martie, noul Duster se anunță a fi o opțiune atrăgătoare pentru iubitorii de SUV-uri, cu un preț de pornire de la 18.800 euro și ajungând până la peste 26.000 euro pentru versiunile de top, conform playtech.ro.

Cât costă Dacia Duster 2024

Noua Dacia Duster vine în mai multe variante de echipare și motorizare, încadrându-se într-o gamă largă de prețuri. Potrivit comunicatului oficial transmis de Dacia, prețurile variază între 18.800 euro (TVA inclus) pentru versiunea Essential ECO-G 100, și ajung până la 26.650 euro (TVA inclus) pentru versiunile Extreme și Journey, echipate cu motorizarea HYBRID 140.

Această gamă de prețuri face noul Duster accesibil atât pentru cei cu bugete mai modeste, cât și pentru cei dispuși să investească bani frumoși pentru confort și tehnologie avansată. Prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, noul model poate fi comandat în toate showroom-urile mărcii din România, promițând o experiență îmbunătățită pe toate planurile.

Citește și: Renault începe vânzarea de piese recondiționate pentru mașinile sale electrice

Dacia Duster 2024
Dacia Duster 2024

Tehnologie și design impresionante

Dacia nu se zgârcește când vine vorba de inovații și îmbunătățiri pentru noul model. Dacia Duster este construit pe platforma CMF-B, inaugurată pe modelele Sandero și Logan, și adoptată ulterior de Jogger, promițând un volum interior superior și o experiență de condus mai bună. Designul exterior păstrează aspectul robust și stilul outdoor caracteristice Duster, dar aduce îmbunătățiri semnificative inclusiv prin utilizarea tehnologiei Starkle®, care conține până la 20% material reciclat, conferindu-i un aspect aparte.

La interior, noul Duster este echipat un tablou de bord digital de 7 inchi, personalizabil, și un sistem multimedia modern cu ecran central de 10,1 inchi, disponibil începând cu nivelul de echipare Expression. Sistemul Media Display oferă conectivitate wireless Apple CarPlayTM și Android Auto TM, în timp ce sistemul Media Nav Live, disponibil pe versiunea Journey și opțional pe Extreme, adaugă navigație conectată și un sistem audio Arkamys 3D Sound System cu 6 difuzoare.

Pe lângă acestea, noul Duster vine cu o transmisie 4×4 Terrain Control cu 5 moduri de conducere, oferind o adaptabilitate impresionantă la diferite condiții de drum. Motorizările disponibile includ varianta ECO-G 100, pentru cei care preferă o combinație între benzină și GPL, TCe130, cu sistem mild hybrid de 48V, și HYBRID 140, oferind opțiuni pentru toate preferințele și nevoile.

Cu aceste caracteristici, Dacia Duster 2024 este cel mai bun SUV românesc de pe piață, dar și o opțiune competitivă la nivel european, continuând tradiția de excelență și inovație a mărcii.

Vezi și: Ce rată plătești pentru Dacia Duster în 2024, cumpărată în leasing pe 5 ani. Rata calculată