- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

International Schunn Sibiu: Afaceri in crestere cu 50%, in S1

14 Jul, 08:55 • Redactia DailyBusiness
International Schunn Sibiu a inregistrat, in primul semestru al anului, afaceri in crestere cu 50%, la 2 milioane euro, comparativ cu primul semestru din 2008. Compania a anuntat, totodata, dublarea vanzarilor de camioane mai mari de 7,5 tone.
International Schunn Sibiu: Afaceri in crestere cu 50%, in S1

Directorul International Schunn Sibiu, Christian Fuchs a declarat ca majorarea cifrei de afaceri s-a datorat dezvoltarii sectorului de constructii, catre care merg 80% din unitatile vandute.

„Cele mai multe vanzari s-au inregistrat la basculante si betoniere, iar tendinta este de continuare a acestei cresteri, mai ales ca cele mai bune luni de vanzare vor incepe abia din septembrie incolo”, a spus Fuchs, pentru Newsin.

International Schunn Sibiu se asteapta ca pana la sfarsitul anului la afaceri in cresterte cu 200% fata de 2007.

Pe segmentul service-ului auto, in prima jumatate a anului, Schunn Service a avut o crestere de 40% fata de perioada ianuarie-iunie 2007, iar la vanzarea de piese de schimb cresterea a fost de peste 50%.

Schunn International este societate comerciala cu capital german, reprezentant Mercedes Benz, Smart, Jeep, Chrysler, Dodge, Mitsubishi camioane si Bosch. Compania este prezenta pe piata romaneasca din anul 1992, cand a deschis prima reprezentanta si service, Auto Schunn, la Arad, iar in prezent mai detine reprezentante in Sibiu, Deva si Bucuresti.