- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Pro Auto a vandut 3 autoturisme de lux Morgan anul acesta

06 Nov, 14:50 • cristina.mihai
Pro Auto Industries, importatorul exclusiv al marcii britanice premium Morgan in Romania, a vandut 3 autoturisme anul acesta, au declarat reprezentantii companiei, pentru DailyBusiness.ro.
Pro Auto a vandut 3 autoturisme de lux Morgan anul acesta

In 2007, compania a vandut in Romania 3 unitati ale marcii britanice. Pe langa cele 3 unitati vandute anul acesta, Pro Auto mai are si o a patra comanda.

Preturile masinilor vandute in Romania sunt cuprinse intre 60.000 si 130.000 euro.

Cel mai scump model al brandului este o editie limitata, denumita AeroMax, care are un pret de 350.000 euro.

De asemenea, Pro Auto a lansat un serviciu de inchiriere a automobilelor de lux in primavara anului acesta.

„Inchirierile s-au realizat in special pe partea de evenimente. In septembrie am inchiriat autoturisme pentru fiecare sfarsit de spatamana, iar in octombrie am avut ocupate 2 week-end-uri”, a spus Anda Mancas, project manager la Pro Auto.

Vanzarile de automobile reprezinta pentru Pro Auto un exercitiu de imagine, neacoperind in mod relevant o parte din cifra de afaceri a companiei. Obiectul principal de activitate al firmei este productia de produse cosmetice pentru automobile si distributia de echipamente sportive, scaune de masaj si solutii anticorozive pentru conducte.

Producatorul auto Morgan Motor a fost infiintat in 1909 in Marea Britanie, iar autovehiculele produse pastreaza inca linia clasica a designului.