- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

ProTruck vrea sa vanda 150 de vehicule comerciale Piaggio in Romania pana in 2010

15 Oct, 10:55 • cristina.mihai
Compania ProTruck Vehicule Comerciale a inceput in vara aceasta sa distribuie autovehiculele comerciale Piaggio in Romania si are in plan sa vanda pana la finalul lui 2008, 50 de unitati, urmand ca in 2009 sa comercializeze inca 100 de unitati, a spus George Rusu, brand managerul Piaggio Autovehicule Comerciale.
ProTruck vrea sa vanda 150 de vehicule comerciale Piaggio in Romania pana in 2010

Compania, membra a grupului ProTruck, are 3 linii de business: scutere, motociclete si autovehicule comerciale.

ProTruck va comercializa gamele Ape, Porter si Quargo ale Piaggio. De asemenea, distribuitorul auto mai comercializeaza si vehicule Iveco pe piata romaneasca.

Grupul si-a inceput activitatea in urma cu 15 ani, cand a fost infiintata compania Protruck Trade, agent autorizat Iveco in Romania.

In prezent, in cadrul grupului exista 5 divizii: ProTruck International – centru de coordonare si conducere pentru toate diviziile grupului; ProTruck Vehicule Comerciale – distribuitor autorizat Iveco si Piaggio; ProTruck Echipamente Constructii – distribuitor autorizat New Holland Construction Equipment; ProTruck Motoare Industriale – distribuitor motoare si generatoare Fiat Powertrain Technologies; ProTruck Vehicule Rulate – distribuitor vehicule rulate.

Pe langa ProTruck, pe piata romaneasca autovehiculele comerciale Piaggio mai sunt distribuite si de AutoLeggero.