- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Auto

Tinta de vanzari a Bentley in Romania, redusa la jumatate

25 Feb, 13:34 • cristina.mihai
Porsche Romania, importatorul marcii auto de lux Bentley in Romania, a redus la jumatate tinta de vanzari a brandului pentru anul acesta, de la 40 la 20 de unitati.
Tinta de vanzari a Bentley in Romania, redusa la jumatate

„Este greu de estimat nivelul vanzarilor din 2009, avand in vedere situatia de pe piata, insa ne asteptam sa vindem circa 20 de masini ale marcii Bentley”, a spus Adrian Pascu, brand managerul Bentley.

„Conditiile de piata s-au schimbat drastic ca urmare a crizei. In prezent, pentru publicul tinta al marcii, achizitia unui automobil nu mai este o prioritate”, a explicat Pascu.

In toamna anului trecut, Brent Valmar, directorul general al Porsche Romania, a estimat ca in 2009 se vor comercializa circa 40 de unitati Bentley pe piata romaneasca.

Bentley a vandut in Romania 4 unitati in 2008, sub estimarea de 5 unitati. Porsche Romania a inceput comercializarea marcii Bentley in toamna anului trecut.

Producatorul auto de lux Bentley va lansa la Salonul Auto de la Geneva cel mai rapid si puternic model din istorie al marcii, Continental Supersports. Modelul a atras deja interesul clientilor Bentley din Romania, spune Adrian Pascu.

Modelul Continental Supersports ajunge la 100 km/h in 3,9 secunde si atinge o viteza maxima de 329 km/h.